Ontmoeten wij jou ook?Sportief en Actief in Oostenrijk

Boek nú, betaal later

Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk

8.6
Hotel Belmont

Hiken, biken, raften en klettersteigen. Dit is een greep uit het programma van deze actieve topvakantie in de Oostenrijkse bergen! Ga mee naar de schitterende omgeving van Imst voor deze actieve singlereis en beleef een geweldige vakantie in de Oostenrijkse Alpen.

Wat kun je verwachten?

  • Zeer voordelige reis + goede single-kamer deal!
  • Bergbeklimmen (klettersteigen) bij de waterval
  • Hike over een van de mooiste bergkammen
  • Mountainbike dagtour
  • Deskundige, Nederlandse begeleiding/reisleiding
vanaf € 819,00
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk
Oostenrijk - Tirol - Imst
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 25-39 jaar
  • 30-45 jaar
  • 35-49 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Sportief en Actief in Oostenrijk

Ben je op zoek naar een actieve zomerreis? Dan zit je bij deze reis goed! Ontdek samen met de groep de prachtige omgeving van Imst. Aan het eind van het Ötztal vind je de waterval van Umhausen. Dit gebied wordt omgeven door gletsjers, bergen, alpenweiden en bossen. Kom met ons hiken, mountainbiken en klettersteigen (bergbeklimmen). Een reis vol adrenaline en diverse sportieve activiteiten! 

Deze reis is de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning in het prachtige Tirol, waar je de vrijheid en oergezonde berglucht inademt. Een week lang genieten van al het moois dat het zomerse gebergte te bieden heeft. Klim (kletter) naar grote hoogte, ga mee hiken, biken, raften en gewoon relaxen!

In deze regio is werkelijk van alles te doen. Alles wat de sportieve single aanspreekt zit in het programma. ’s Avonds maken we het gezellig in de bar van het hotel, tijdens de pubquiz, een spelletje of elders. 

Wanneer je het programma bekijkt, kun je denken dat deze reis uitsluitend voor mensen met veel ervaring geschikt is. Houd er wel rekening mee dat je de hele dagen actief bezig bent tijdens deze reis. Wanneer je avontuurlijk bent, geen hoogtevrees hebt, een goed uithoudingvermogen en kracht in je armen hebt en een beetje behendig bent, dan is deze reis voor jou echt een geweldige kennismaking met de Oostenrijkse bergwereld. 

Op zaterdag wordt je in het hotel ontvangen door de reisleiding en kun je daarbij rekenen op een gastvrije ontvangst zoals je van ons gewend bent. Je verblijft op basis van halfpension. Hotel Belmont beschikt o.a. over een zwembad en tennisbaan. Naast het actieve programma, kun je ook een bezoek brengen aan de hoofdstad van Tirol: Innsbruck.

Naar activiteiten
  • Verblijf
  • 7 nachten in Hotel Belmont
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Halfpension
  • Vermaak
  • Bergbeklimmen Alpspitze
  • Bergbeklimmen Umhausen
  • Hike Axamer Lizum
  • Mountainbiken (1 dag)
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vervoer van en naar de accommodatie
  • Verblijf
  • Lunch en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Hike bij de Piburgersee
  • Optioneel: Raften op de Inn
  • Optioneel: Wellness in Aqua Dome
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting €3 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)

Activiteiten

Bij deze reis zijn de volgende activiteiten inbegrepen: 

Hike, hochtenbodensteig bij Axamer Lizum
We starten in Axamer Lizum en nemen daar de Olympiabahn, een bergtrein omhoog. Vanaf daar starten we een spectaculaire hike door het hooggebergte. Onderweg schitterende uitzichten over het Inntal, Innsbrück en de omliggende alpentoppen. We passeren onderweg twee toppen, de Widdersberg 2327 m en de Schneiderspitze 2156 m. De tocht eindigt bij een berghut, het Birgitzköpflehaus. Na daar wat gedronken en gegeten te hebben, nemen we de Birgitzköpflelift, een stoeltjeslift, weer terug naar Axamer Lizum.

De Klettersteig bij Umhausen
We beginnen met een mooie hike van ongeveer 30 min richting de waterval van Umhausen. Daar beginnen we aan een spectaculaire en spannende klettersteig naast de waterval. Door de aanwezigheid van de waterval is deze klettersteig een van de mooiste van Oostenrijk. Onderweg zijn er een aantal rustpunten met prachtige uitzichten. Boven aangekomen passeer je de waterval d.m.v. een touwbaan, waarna we over een prachtig bruggenstelsel weer afdalen. Dit is een dag om nooit te vergeten!

Mountainbike dag (ongeveer 30 km)
We maken een zeer avontuurlijke mountainbiketocht in de omgeving van het Zugspitze-gebied. Een geweldige omgeving! Onderweg is er natuurlijk voldoende ruimte voor een drankje, rustpauzes en om te lunchen. Na terugkomst is er een optionele activiteit met mountaincars. Dit is een soort skelter met grote wielen speciaal aangepast op een bergachtige omgeving. We gaan met twee liften omhoog en vervolgens met de mountaincars in razende vaart naar beneden. Een geweldige ervaring!

Klettersteig, Alpspitze bij Garmisch-Partenkirchen
Vandaag opnieuw een enorm spectaculaire dag. We gaan een echte top beklimmen. Een prachtige afsluiting van onze week. Vanuit Garmisch-Partenkirchen nemen we de gondelbahn naar Alpspitz op 2009 m. Dit staat bekend als een van de mooiste uitzichtpunten van de noordelijke Alpen. We maken een korte hike naar het beginpunt van de klettersteig naar de top van de Alpspitze. We maken een klettersteig van 697 m. De beloning is groots.

Optioneel
Tijdens deze reis zijn er twee volle dagen waarop we optionele activiteiten kunnen ondernemen. Met de groep kijken we waar iedereen interesse in heeft en op basis van jullie wensen worden de vrije dagen ingevuld. Het kan zijn dat een deel van de groep voor het ene uitstapje kiest en het andere deel van de groep graag een andere activiteit onderneemt. De onderstaande excursies worden ter plaatse aangeboden. De richtprijzen zijn van 2023, de prijzen van 2024 zijn op dit moment nog niet bekend.

Raften
Vandaag gaan we, voor wie wil, raften op de Inn. Dit is een raft tour in de midden categorie en is ook weer voor iedereen te doen. Daarna gaan we naar Ötz, waar geluncht kan worden. We maken in de middag een hike naar de prachtige Piburgersee. Hier zijn terrassen, kun je wandelen of lekker zwemmen in het meer en genieten van het zonnetje. Richtprijs: €65 p.p.

Canyoning
Zin in een adrenalinekick? We maken een prachtige tocht door de canyon en daarbij is het nodig om te wandelen, klimmen, springen, van natuurlijke glijbanen te gaan, zwemmen en abseilen. ’s Middags maken we een prachtige hike naar misschien wel het mooiste meer van Tirol: de Piburgersee. Hier zijn terrassen, kun je zwemmen in het meer, lekker zonnen of een bootje huren. Richtprijs: €80 p.p.

Dagje Innsbruck
Breng een bezoekje aan het mooie Innsbruck. Voor wie dat wil brengen we in Innsbruck eerst een bezoek aan de wereldberoemde springschans: zeer bekend van het jaarlijkse Vierschansentoernooi. De toegang tot de sportarena is €9,50. Daarna bezoeken we het centrum van Innsbrück. Hier kun je lekker lunchen op één van de terrasjes of haal een broodje Munding: een traditioneel bakkerijtje. Ontdek de kleurrijke gebouwen en spot het Gouden Dak dat werd gebouwd in opdracht van keizer Maximiliaan I. Bewonder de Hofkirche of de kathedraal Dom zu St. Jakob, dwaal door de straatjes of wil je shoppen: je zult je in Innsbruck zeker vermaken! Richtprijs: €10 p.p. (optioneel: + toegang tot de skischans à €9,50 p.p.)

Mountainbike tocht op de elektrische mountainbike
Klaar voor de prachtige tocht ‘Rund um den Daniël’, per elektrische mountainbike? Deze klassieker staat bekend als één van de mooiste mountainbikeroutes van Oostenrijk. De route is ca. 50 km. Richtprijs: €44 p.p.

Imst en omgeving: hikes, zomerrodelen en evt. klettersteig
Vanuit Imst starten we met een prachtige hike door de Rosengartenschlucht, één van de mooiste kloven van Tirol. We komen uit in Hoch-Imst, waar we zullen afdalen via de spectaculaire Alpen-coaster: met een lengte van 3535 meter de langste zomerrodelbaan van de Alpen!  Scherpe bochten, steile drops, het maakt allemaal onderdeel uit van de baan waarin je maar liefst 1000 meter afdaalt. Hierna kunnen we de stoeltjeslift omhoog nemen en een mooie hike maken naar de Muttenkopfhütte. Voor de liefhebbers kan hier een uitdagende klettersteig worden gemaakt: niveau C · ca. 30 minuten. Richtprijs: €24 p.p.

Highline 179 en de Plansee
We brengen een bezoek aan het Tiroler stadje Reutte. Hier vind je de Highline 179: een reusachtige loopbrug met een spanwijdte van maar liefst 405 meter, welke kasteelruïne Ehrenberg met Fort Claudia verbindt aan de overzijde van het dal. Ook al is het volstrekt veilig, toch heb je wel wat moed nodig om je zo hoog boven de grond (110 m) van de ene kant naar de andere kant te bewegen. Dit wordt echter beloond met prachtig uitzicht én natuurlijk een kick! Na het bezoek aan Reutte, rijden we naar de Plansee. Dit is een prachtig bergmeer waar je kunt lunchen op een terras met uitzicht (op eigen kosten), heerlijk kunt zwemmen, zonnen of wandelen. Richtprijs: €18 p.p.

Area 47
Ben jij een echte waterrat en niet bang voor een beetje actie? Bezoek het coolste waterpark van Oostenrijk: zo heb je water nog niet eerder meegemaakt. Het 20.000m² grote waterpark is een zwemmeer vol waterspektakel. Vijf glijbanen (waaronder de snelste van van het land) en klifduikplatforms met verschillende springhoogtes, de Slip ’n Slide, ga los op het opblaasbaar aquapark-parcours, laat je over het meer schieten door het waterkanon of lanceren door het gigantisch luchtkussen. Bijkomen kan bij de gezellige strandbar of in één van de vele loungeruimtes. Richtprijs: €22 p.p.

Hike bij Vent
We maken een mooie hike in het hooggebergte bij Vent. Met twee liften stijgen we van 1900 meter naar 2646 meter hoogte. Hier maken we een hike met prachtige uitzichten over de Ötztaler Gleschers naar de Breslauren Hütte op 2844 meter. Hier kunnen we ook genieten van een Oostenrijke lunch (op eigen kosten). Een extra mogelijkheid is om de Wildesmanni te beklimmen: dit duurt ca. 1,5 uur en vanuit daar kun je doorlopen naar de Breslauer Hütte. Richtprijs: €24 p.p.

Fietstocht van Sölden naar Ötztal-Bahnhof
Vanuit Ötztal-Bahnhof vertrekken met de bus naar Sölden. De fietsen worden ingeladen in een aanhanger achter de bus. Vanuit Sölden fietsen we over de Ötztalen Radweg door het prachtige Ötztal terug naar het begin van het dal. Je daalt over de gehele route ongeveer 650 meter. Onderweg hebben we een paar korte klimmetjes. Richtprijs: € 8 p.p.

Wellness middag Aqua Dome
Lekker een middagje relaxen en bijkomen van alle activiteiten? In Aqua Dome Therme kom je helemaal tot rust en kun je genieten van de omgeving. Vooral de ruime Thermenhal, het belangrijkste gedeelte van de Aqua Dome, verrast je al bij het binnenkomen, met het gevoel alsof je een kathedraal binnen bent gelopen. Maar, hoe je ook tegen dit magnifieke gebouw aankijkt, je komt naar de Aqua Dome om te genieten van water en wellness en dat is precies wat je in de Aqua Dome krijgt. Richtprijs: €26,00 (entree voor 3 uur)


Alle genoemde prijzen zijn op basis van een minimaal aantal deelnemers.

Naar verblijf
  • Verblijf
  • 7 nachten in Hotel Belmont
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Halfpension
  • Vermaak
  • Bergbeklimmen Alpspitze
  • Bergbeklimmen Umhausen
  • Hike Axamer Lizum
  • Mountainbiken (1 dag)
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vervoer van en naar de accommodatie
  • Verblijf
  • Lunch en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Hike bij de Piburgersee
  • Optioneel: Raften op de Inn
  • Optioneel: Wellness in Aqua Dome
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting €3 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)
Oostenrijk , Tirol , Imst
Naam verblijf
Hotel Belmont
Type verblijf
Hotel
Zoover score:
8.6

Verblijf Hotel Belmont

Beschrijving

Het mooi gelegen Hotel Belmont biedt een prachtig uitzicht, door de ligging tussen het gebergte van Imst. Vanaf het zonneterras heb je een prachtig uitzicht. Het hotel ligt op ca. 1000 meter hoogte.

Faciliteiten
Hotel Belmont beschikt over 55 moderne kamers, welke afgelopen jaar zijn gerenoveerd. In het hele hotel heb je de beschikking over Wi-Fi. Neem een verfrissende duik in het zwembad of wanneer je nog zin hebt in extra beweging kun je je ei kwijt op de tennisbaan. Een drankje drink je in de bar of op het zonneterras. Je auto kun je gratis parkeren op het parkeerterrein.

Kamers
Alle kamers beschikken over een televisie en eigen badkamer. In de badkamer vind je een douche, wastafel en toilet. Alle kamers zijn afgelopen jaar gerenoveerd.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 1-persoonskamer met eigen badkamer tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
Je verblijft op basis van Halfpension. Iedere ochtend starten we de dag met een ontbijtbuffet en ’s avonds kunnen we genieten van een diner.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?

Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage

Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Samenstelling groep - Oostenrijk Actief

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Wanneer je het programma bekijkt, kun je denken dat deze reis uitsluitend voor mensen met veel ervaring geschikt is. Houd er wel rekening mee dat je de hele dagen actief bezig bent tijdens deze reis. Wanneer je avontuurlijk bent, geen hoogtevrees hebt, een goed uithoudingvermogen en kracht in je armen hebt en een beetje behendig bent, dan is deze reis voor jou echt een geweldige kennismaking met de Oostenrijkse bergwereld.

Verzekering - Bijzondere sporten

Bij deze reis is een reisverzekering inclusief bijzondere sporten dekking verplicht. Mocht je deze niet hebben, kun je deze direct bij je boeking afsluiten. Heb je een eigen reisverzekering afgesloten? Controleer dan even of je voor alle activiteiten bent gedekt. Naast de reisverzekering raden wij ook aan een annuleringsverzekering af te sluiten. LET OP! Zonder reisverzekering inclusief bijzondere sporten dekking kun je aan enkele activiteiten niet deelnemen.

Reisdocumenten

Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Voorbehoud

Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Corona maatregelen - Oostenrijk

Meer informatie over het reisadvies van deze bestemming kun je terugvinden op de website van NederlandWereldwijd.

Reisleiding - Oostenrijk Actief

Deze reis staat onder leiding van onze Nederlandse reisleiders. De reisleiding verwelkomt je in de accommodatie. De reisleiders zullen een welkomstmeeting organiseren waarin je wordt voorzien van alle informatie over deze reis. De reisleiding zal tijdens de gehele reis aanwezig zijn en beschikt over de juiste kennis/diploma's voor het organiseren en begeleiden van de aangeboden activiteiten.

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen.

De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus. 

Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

'Alles mag, niets hoeft'

Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie!

Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Naar vervoer
  • Verblijf
  • 7 nachten in Hotel Belmont
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Halfpension
  • Vermaak
  • Bergbeklimmen Alpspitze
  • Bergbeklimmen Umhausen
  • Hike Axamer Lizum
  • Mountainbiken (1 dag)
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vervoer van en naar de accommodatie
  • Verblijf
  • Lunch en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Hike bij de Piburgersee
  • Optioneel: Raften op de Inn
  • Optioneel: Wellness in Aqua Dome
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting €3 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)

Vervoer

Met eigen vervoer

Deze reis is op basis van eigen vervoer. Ook ter plaatse wordt er gebruik gemaakt van de eigen auto's om naar de excursielocaties te rijden. Hotel Belmont ligt op ongeveer 850 km vanaf Utrecht, zo'n 8,5 uur rijden. De auto kun je gratis parkeren op de parkeerplaats bij het hotel. Deze reis is op basis van eigen vervoer. 

Check even bij de ANWB of je voor jouw route richting Imst een vignet nodig hebt.

Verplicht mee in de auto:

  • Gevarendriehoek
  • Veiligheidshesje (p.p.) 
  • Verbanddoos

 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
  • Verblijf
  • 7 nachten in Hotel Belmont
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Halfpension
  • Vermaak
  • Bergbeklimmen Alpspitze
  • Bergbeklimmen Umhausen
  • Hike Axamer Lizum
  • Mountainbiken (1 dag)
  • Overig
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vervoer van en naar de accommodatie
  • Verblijf
  • Lunch en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Hike bij de Piburgersee
  • Optioneel: Raften op de Inn
  • Optioneel: Wellness in Aqua Dome
  • Optionele activiteiten en excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting €3 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)

  • SGR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 7 reviews
9.6
Singlereizen
33 jaar
10

Geweldig en voor herhaling vatbaar!

Geweldige week gehad! De reisleiding was top, de activiteiten heel erg leuk en de groep mega gezellig.

Mijn tips

Neem voldoende lekker zittende (sport)kleding mee, want die ga je nodig hebben

Reisperiode: 12-08-2023 ~ 19-08-2023 / Hotel Belmont

30 jaar
10

Top week gehad

Leuke groep mensen, leuke actieveteiten en een leuke reisleiding!

Mijn tips

Neem voldoende sport/regen kleren mee, en een extra paar schoenen!

Reisperiode: 05-08-2023 ~ 12-08-2023 / Hotel Belmont

37 jaar
9.5

Super leuke week!

Super leuke week gehad met mountainbiken, klettersteigen, mountaincars, wandelen, rodelbaan, raften, karten! Prima hotel. Hele gezellige en goede NL begeleiding. Leuke vaste onderdelen op het programma en ook hele lijst met leuke optionele activiteiten. Heb een hele lekkere vakantieweek gehad.

Mijn tips

Zorg voor goede wandelschoenen, kleding voor warm + nat weer, en handschoenen zijn ook handig.

Reisperiode: 29-07-2023 ~ 05-08-2023 / Hotel Belmont

33 jaar
10

Heel fijn

Goede vakantie. Fijne leiding. Super goed materiaal, waardoor vertrouwen in activiteiten.

Mijn tips

Trainen trainen en trainen. Alle activiteiten gaan snel. (Met gepaste pauze)

Reisperiode: 06-08-2022 ~ 13-08-2022 / Hotel Belmont

37 jaar
8.5

Geweldige, sportieve en zeer actieve vakantie

Zeer actieve, sportieve reis met geweldige activiteiten

Mijn tips

Zorg er voor dat je goede wandelschoenen mee neemt want dat is zeker de moeite waard samen met een goede conditie. De Alpspitze is fantastisch, machtige mooi en alleen te doen met een goede conditie!

Reisperiode: 23-07-2022 ~ 30-07-2022 / Hotel Belmont

28 jaar
9

Voor herhaling vatbaar

In een woord fantastisch! Heel goed gezelschap en prachtige omgeving voor de activiteiten. Duidelijke uitleg ook vooraf aan activiteiten. Verblijf is niet zoals van een 5* hotel, maar prima. Enige is wel dat er geen structuur was qua drankjes betalen en tot hoe laat we ergens konden zitten.

Mijn tips

Neem vooral goede schoenen mee met voldoende grip. Ook is het goed om te weten dat je niet altijd en overal kunt pinnen in Oostenrijk, dus wat contant geld is handig

Reisperiode: 16-07-2022 ~ 23-07-2022 / Hotel Belmont

36 jaar
10

Fantastisch!

Fantastisch! Echt waar Super mooie omgeving, heel toffe activiteiten. Fijne en goede begeleiding en een ontzettend leuk reisgenootschap.

Mijn tips

Gewoon doen!

Reisperiode: 01-08-2020 ~ 08-08-2020 / Hotel Belmont

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen