Ontmoeten wij jou ook?Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko

Boek nú, betaal later

Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko

Dakhla Evasion Resort

Dakhla is een oase voor (beginnende) kitesurfers. Elke dag zon, gezellige crew en de perfecte locatie om te leren kitesurfen of om nieuwe tricks te proberen. Kom mee en daag jezelf uit op deze actieve, gezellige en onvergetelijke groepsreis naar Dakhla, waarbij je nieuwe vrienden maakt en verliefd wordt op kitesurfen.

Wat kun je verwachten?

  • Geweldige locatie om te leren kitesurfen
  • Fantastische sfeer en groepsdynamiek
  • Verbazingwekkende omgeving tussen woestijn en zee
  • Een geweldige en klantvriendelijke crew
  • Elke dag zon en een goed resort
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko
Marokko - Westelijke Sahara - Dakhla
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 18-55 jaar
Verblijf:
Resort
Verzorging:
3 maaltijden per dag
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Groepsreis Kitesurf vakantie In Dakhla, Marokko

Dakhla is gelegen aan de rand van de Sahara met een enorme vlak water lagune bij de Atlantische Oceaan. Als je zoekt naar een kitesurfbestemming met windgarantie en met het meest vlakke water dat je ooit hebt gezien, dan zit je in Dakhla op de juiste plek. Dakhla heeft een enorme windzekerheid, een fascinerende cultuur en lekker weer. Het is een fantastische locatie om te leren kitesurfen of om je huidige niveau op te krikken.
De vogels en dolfijnen zullen zij aan zij met je mee varen. Iedereen geniet met je mee als je na je kitesurfsessie, onder het genot van een drankje, jouw kitesurfavonturen vertelt! 

Naar activiteiten

Activiteiten

Dankzij de betrouwbare wind en de enorme lagune, is Dakhla één van de beste kitesurfspots ter wereld! Naast het kitesurfen is dit ook een goede plek om nieuwe tricks te leren. 

Dagprogramma
Elke ochtend beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt, in spanning afwachtend of de wind gunstig gestemd is - en gelukkig waait hij bijna altijd (circa 90% van de tijd). Zodra de verfrissende bries begint te waaien, gaan we meteen het water op om te kitesurfen.

Maar zelfs als de wind even niet meewerkt, vervelen we ons nooit. Geen paniek dus, we hebben altijd een plan B! We vullen onze tijd onder andere met rustgevende yoga-sessies, verkennen de lokale cultuur en bezoeken het oude centrum. Daarnaast zijn er voor degenen die van actie houden surfmogelijkheden om op de windstille dagen toch wat actie op te zoeken. 

Na onze energieke ochtendsessies nemen we even de tijd om bij te tanken met een smakelijke lunch voordat we ons voorbereiden op een tweede kitesurfsessie in de middag. We sluiten deze leuke en intensieve dag af met een adembenemende zonsondergang boven de horizon van Dakhla, terwijl we samen genieten van verfrissende drankjes en een heerlijk diner.

Bovendien zijn er voor degenen die nog meer willen verkennen ter plaatse extra excursies bij te boeken tegen een kleine meerprijs. Zo kunnen we onze avonturen nog verder uitbreiden en elk moment van onze reis optimaal benutten. 

Kite pakketten
Afhankelijk van je niveau kun je kite pakketten bijboeken in het boekingsformulier. 

Expert
Ben jij een echte expert? Dan hoef je geen pakket bij te boeken. Coaching en trick clinics om progressie te maken zijn inbegrepen in de reissom.

Waterstart
Heb jij al wat ervaring met het kitesurfen maar kun je nog wel een opfris cursus gebruiken? Boek dan het Waterstart pakket bij. Dit is inclusief opfris cursus, theorie, veiligheid etc. 

Beginner
Ben jij nog helemaal nieuw in de sport en zou je graag de kneepjes van het vak leren? Dan is dit het pakket voor jou. Dit pakket is inclusief 9 uur kiteles met 2 cursisten, een instructeur en het kitesurf materiaal.

Twijfel je over je niveau? Neem dan gerust even contact op.

Materiaalhuur
Bij het beginnerspakket is het kite materiaal inbegrepen. Ben je gevorderd of expert en heb je zelf geen kite set of geen zin om al je materiaal mee te slepen? Geen probleem. Je kunt je kite set ook huren voor € 50,- per dag. De meeste merken hebben we ter plekke liggen.

In het boekingsformulier kun je een kite set voor 7 dagen bijboeken. Blijf je korter/langer of wil je niet alle dagen kitesurfen? Geef dat dan even aan onder het kopje 'opmerkingen' van het boekingsformulier!  

Naar verblijf
Marokko , Grand Casablanca , Casablanca
Naam verblijf
Dakhla Evasion Resort
Type verblijf
Resort
50 meter
30.000 meter

Verblijf Dakhla Evasion Resort

Beschrijving

Het Dakhla Evasion hotel ligt tussen de zee en de woestijn aan de Dakhla-lagune. Je zult een geweldige ervaring beleven, omringd door verbluffende landschappen in dit boardsportparadijs. Beleef het op dit kitesurfkamp in Dakhla, de perfecte speeltuin voor kitesurfers en surfers van alle niveaus. Wil jij de nieuwe sport gaan leren of ben je al een gevorderden en klaar om je nieuwe tricks te leren? Het kan allemaal hier! 

Je kunt een slaapruimte voor alleengebruik of een gedeelde slaapruimte boeken. Wanneer je een gedeelde slaapruimte boekt, deel je deze met met 2 andere personen. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet of medicatie of beperkingen?

Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Betalingsvoorwaarden

De aanbetaling bedraagt 40% van de totale reissom. Dit bedrag dient direct na boeking te worden betaald. Ook dienen de kosten van de eventuele annuleringsverzekering direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek binnen te zijn. Wanneer je binnen 30 dagen voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken. Doe je dit niet op tijd? Dan kunnen wij je boeking annuleren.

Annulering

Een annulering dient altijd binnen drie dagen na de gebeurtenis waarom de reis geheel (of gedeeltelijk) moet worden geannuleerd te worden gemeld. De annulering moet altijd door de hoofdboeker per e-mail worden ingediend. Houd er rekening mee dat een annulering nooit kosteloos verloopt. Alleen indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten én bij een geldige reden, heb je recht op (gedeeltelijke) teruggave van de reissom. 

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 48 uur na de boeking kun je gratis annuleren (dit is niet het geval als het vertrek van de reis binnen 48 uur is!)
  • Na 48 uur is een aanbetaling vereist van minimaal 40% om je boeking te bevestigen en garanderen.
  • Tot uiterlijk 30 dagen voor vertrek moet het resterende bedrag zijn overgemaakt, hierna hanteren wij 100% annuleringskosten en kunnen wij helaas geen geld meer terug geven. Als het resterende bedrag niet 30 dagen voor vertrek binnen is kan de boeking door ons geannuleerd worden.

Boeking wijzigen

Na het opmaken van de factuur kun je tot 28 dagen voor vertrek één en ander wijzigen (voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is). Voor iedere wijziging worden € 10,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten.

Reisleiding

De reis wordt begeleid door professionele instructeurs en coaches.

Groepsinfo kan afwijken

Voor deze reis bestaat er de mogelijkheid om op een andere datum te arriveren of te vertrekken dan de vaste aankomst- en vertrekdata die je onder het kopje 'vertrekdata, prijzen & groepsinfo' kunt terugvinden. Het kan daarom voorkomen dat de groepsinfo op de website wat afwijkt van de realiteit. Mocht je vragen hebben over de groepsinfo, neem dan gerust contact met ons op. 

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. 

Samenstelling reizigers

70% van de gasten van deze reis zijn solo-reizigers, er is dus altijd aansluiting te vinden bij de groep

Wijzigingen door het weer en/of getij

Het reisprogramma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Door het weer en getij is het mogelijk dat we op sommige dagen minder het water op kunnen gaan. In dat geval zorgen wij voor een alternatieve activiteit!

Andere aankomst- en/of vertrekdag?

Mocht je liever op een andere dag willen arriveren of juist op een later moment willen vertrekken? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Drones

Het is verboden om drones mee te nemen. Neem je deze toch mee, dan worden die bij aankomst ingenomen. 

Fiche D'embarquement

Tijdens je vlucht krijg je een Fiche D'embarquement. Vul deze in, toon het bij aankomst en bewaar deze tijdens je reis. Op de terugvlucht kan hier naar gevraagd worden.

Reisdocumenten Marokko

Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat tenminste nog 6 maanden geldig is bij vertrek uit Marokko.
Naar vervoer

Vervoer

Met eigen vervoer

Royal Air Maroc heeft goede vluchten vanuit Nederland en Brussel. Ook biedt deze luchtvaartmaatschappij de mogelijkheid om gratis je kitesurfboardbag van 23kg mee te nemen.

Je vliegt via Casablanca naar Dakhla. Zorg ervoor dat je tijdens de tussenstop niet een nacht hoeft te verblijven in Casablanca (aangezien Royal Air Maroc hier 2 verschillende vluchten heeft). 

Geef van te voren je vluchtgegevens aan ons door, dan regelen wij de transfer voor je.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen