Ontmoeten wij jou ook?HBO+ Luxe in het zonnige Dubai

Boek nú, betaal later

Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai

Occidental Al Jaddaf hotel

Dubai is een unieke bestemming die een perfecte mix biedt van moderne pracht, luxe ontspanning en culturele ervaringen. Het is een plek waar je gegarandeerd een onvergetelijke singlereis zult beleven! Geniet van zon, zee en strand of breng een bezoek aan de Burj Khalifha en de Souk Madinat Jumeirah!

Wat kun je verwachten?

  • Must-see bestemming
  • Centraal gelegen hotel
  • Shuttleservice naar het strand
  • Verblijf op basis van logies/ontbijt
  • Leuk en luxe programma
Binnenkort beschikbaar
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai - Dubai
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 22-39 jaar
  • 25-50 jaar
  • 30-55 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai

De reis van 14 maart heeft momenteel een korting van € 200,-. Dit gaat om het laatste plekje op een gedeelde kamer voor een vrouw en kan tot maandag 11 maart 12:00u geboekt worden! De korting is al verwerkt in de reissom.

Als je aan Dubai denkt, dan denk je aan wolkenkrabbers, luxe hotels, enorme winkelcentra (echt een shopwalhalla!), en het enige 7-sterrenhotel op aarde: Burj al Arab. Maar... Dubai is ook de perfecte zon, zee en strand bestemming! In de zomer is het bloedheet in Dubai, maar in de winter is het rond de 25 graden, dus een perfecte temperatuur voor een heel erg bijzondere winterzon bestemming!

Dubai ligt midden in de woestijn aan de Perzische Golf en grenst aan Abu Dhabi, Sharjah en Oman. Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Nadat er in de jaren ’60 olie werd gevonden is Dubai uitgegroeid tot de meest extravagante bestemming ter wereld.

Geniet van zon, zee en strand aan de de prachtige witte zandstranden met wuivende palmbomen. Het azuurblauwe zeewater heeft een aangename temperatuur voor een verkoelende duik en er zijn heel veel watersport mogelijkheden. En laten we de wereldberoemde opgespoten, kunstmatige eilanden ‘The World’ en ‘Palm Jumeirah’ niet vergeten!

Naast zon, zee en strand valt er waanzinnig veel te doen in Dubai en het is echt een shopwalhalla! Dus wil je op een extravagante plek je nieuwe zomer kleding shoppen? Dan moet je zeker meegaan! Dubai beschikt over de grootste winkelcentra ter wereld en in Dubai hebben ze geen belasting, waardoor de meeste producten al snel ruim 20% goedkoper zijn dan in Nederland.

Let op! Je dient goed ter been te zijn om deel te kunnen nemen aan deze vakantie. Daarnaast vragen we een zekere mate van zelfstandigheid van onze reizigers, aangezien de reis slechts door één reisleider wordt begeleid.

Naar activiteiten

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma kan afwijken en krijg je ongeveer een week voor vertrek.

Dag 1: Aankomst
Vandaag landen we om 17.30 uur in Dubai. Het enige wat we vandaag hoeven doen is onze koffer in het hotel leggen en relaxen! Na de welkomstborrel en het welkomstdiner kunnen we in één van de leuke clubs een drankje gaan doen!

Dag 2: Dubai top 5
We beginnen met een vrije ochtend! Kan kan bijvoorbeeld gaan shoppen in 1 van de waanzinnige malls in Dubai of blijven chillen bij het zwembad.

Deze middag/ avond staat de Dubai top 5 Tour op het programma. Dit wordt een geweldige dag! Je gaat alle highlights van Dubai zien. Een professionele, Engelssprekende gids gaat met ons mee. Wat ga je zien?

1. Dubai Marina – cruise van 30 minuten
De Dubai Marina is een enorme kunstmatig aangelegde jachthaven waar omheen een diverse wolkenkrabbers, hotels, appartementen, winkels en recreatiegebieden zijn gebouwd. Met z’n 1,56 vierkante kilometer is de Dubai Marina het grootste watersport- en woonproject ter wereld en dankzij de afwisseling tussen de gebouwen, de jachthavens, het water en de recreatiegebieden is dit gedeelte van Dubai een bijzondere plek geworden waar je heerlijk kunt relaxen, in het bijzonder in de avonduren. Vanuit deze haven gaan we genieten van een mini cruise waar je gratis soft drinks kan krijgen en kan genieten van een traditionele show.

2. The Palm
Eén van de meest bekendste bouwwerken in Dubai is zonder twijfel het 12 miljard dollar kostende palm eiland Palm Jumeirah. Dit kunstmatige schiereiland in de vorm van een palmboom telt een kroon met 16 takken plus een stam welke is omringt door een 11 km lange cirkelvormige golfbreker. Dankzij het palm eiland is de kustlijn van Dubai toegenomen met zo’n 72 km. Het palmeiland is 5 km bij 5 km groot en het totale oppervlakte is vergelijkbaar met 800 voetbalvelden. Het Palm eiland is te bereiken via een 300 meter lange brug en de cirkelvormige golfbreker is te bereiken via een ondergrondse tunnel welke vanaf de stam van de palm is te bereiken.

3. Souk Madinat Jumeirah & >Burj Al Arab
Het mooiste winkelcentrum van Dubai wat geheel in Arabische stijl is opgetrokken. De tour zal hier voortzetten zodat je kan genieten van deze bazaar vol fascinerende spullen zoals specerijen en lokaal gemaakte juwelen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over één van de bekendste gebouwen van Dubai; Burj Al Arab. Dankzij zijn immense hoogte van 321 meter is het hotel vanuit grote delen van de stad te zien. Het luxueuze hotel, dat in 1999 is geopend, maakt deel uit van de Jumeirah hotelgroep en staat bekend als het enige 7 sterren hotel ter wereld.

Volgens de geruchten is de bouw van het hotel zo duur uitgevallen dat het hotel 400 jaar moet zijn volgeboekt om rendabel te kunnen zijn. Het exacte bedrag van de bouw is nooit bekend gemaakt maar er wordt gesproken over ruim 650 miljoen dollar. Een nachtje slapen in het Burj Al Arab hotel is dan ook niet goedkoop. De prijzen variëren van ruim vijfhonderd tot tienduizenden euro’s per nacht! Voor de hoogste prijzen krijg je wel een privé butler welke 24 uur voor je klaarstaat en een chauffeur die altijd klaar staat om je met de Rolls Royce of Maybach van het hotel rond te rijden.

4. Armani Hotel - Diner
We gaan dineren in dit door de modegoeroe Giorgio Armani ontworpen hotel. Het heeft een eigen ingang en bevindt zich in de iconische wolkenkrabber van Dubai, de Burj Khalifa. Het heeft een luxe spa en is 5 minuten lopen van winkelcentrum Dubai Mall. Wij gaan in dit restaurant genieten van een fusion buffet dinner terwijl je kan genieten van de bekende fonteinshow vanaf het terras.

5. Burj Khalifha – ga mee naar de 124ste verdieping!
Waar je ook in Dubai bent, er is één gebouw wat je ten alle tijden aan de horizon zult zien staan, namelijk de Burj Khalifa. Met een hoogte van maar liefst 828 meter is de Burj Khalifa sinds 2007 het hoogste gebouw van de wereld en daar zijn ze in Dubai erg trots op. De wolkenkrabber is te vinden in Downtown Dubai, aan de oevers van de Dubai Fountain Lake naast het grootste winkelcentrum op aarde, de Dubai Mall. De Burj Khalifa ligt tevens vlakbij de bekende Sheikh Zayed Road, de snelweg die parallel loopt met de kust van Dubai en waaraan vele tientallen schitterende wolkenkrabbers zijn te vinden, waaronder de Jumeirah Emirates Towers. Geniet op de 124ste verdieping van een 360 graden uitzicht op de stad!

Op deze dag ga je bij plekken naar binnen waarin je niet met alle dress codes wordt toegelaten. Deze dag mag je dus geen korte broek en slippers aan.
Deze fantastische dag kost omgerekend ongeveer €180. Een hoop geld maar als je alles van Dubai wilt zien, dan raden we je echt aan om mee te gaan!

Wat is inclusief?
- Rondreis langs de must sees van Dubai
- Een professionele, Engelssprekende gids gaat de hele dag mee
- Cruise door de Dubai Marina + drankjes
- Entree voor de 124ste verdieping van Burj Khalifa
- Diner in het Armani Hotel (excl. drankjes)

Dag 3: Jeep safari en dinner in de woestijn
Deze ochtend kan je weer vrij besteden dus bekijk zeker welke excursies je nog meer kan doen (lees hieronder bijvoorbeeld over de helikoptertour, Aquaventure en Dubai Mall).

Om 15.30 uur vertrekken we op safari! Als je naar Dubai gaat moet je natuurlijk mee de woestijn in! Het is een spectaculaire tocht in een 4X4 jeep en dit wordt een middag vol nieuwe indrukken en een hoop adrenaline! We maken verschillende stops en uiteraard gaan we genieten van een prachtige zonsondergang. In het Bedoeïenen kamp wordt een heerlijke Arabische BBQ voor ons klaargemaakt en je kan hier van alles doen! Een tochtje op een kameel maken, henna tattoos zetten, sisha (waterpijp)roken, zandboarden, etc. Vergeet trouwens niet naar de sterren te kijken want die kan je nergens zo mooi zien als boven de woestijn! Alsof dit nog niet genoeg is kan je ook nog genieten van Arabische muziek met een traditionele show van een buikdanseres, tanura en vuurshow.

Prijs voor de jeepsafari is € 80, inclusief diner in de woestijn, kameel tocht, Henna tattoo, sisha, buikdans en Tanoura show. Tijdens het diner zijn frisdranken inclusief. Voor alcoholische drankjes dien je bij te betalen.

Dag 4: Abu Dhabi
Vandaag is een volle dag want je kan mee naar Abu Dhabi! Verken de ultramoderne metropool, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Tijdens deze dag breng je een bezoek aan het indrukwekkende meesterwerk van wit marmer, de grootste moskee ter wereld “Sheikh Zayed Grand Mosque”,
Bij de Abu Dhabi Heritage ga je meer leren over het pre-olieverleden van Abu Dhabi en het begin van de bedoeïenen. Tijdens een mooie rit kom je langs het Yas Island, de kroonlijst aan het water, en langs het Emirates Palace; het kunstwerk waar koningen en presidenten verbleven. Ook maken we een fotostop in het Louvre Museum en sluiten wij de tour af met een bezoek aan
Yas Island en Ferrari World; het grootste overdekte themapark ter wereld.

De prijs voor deze dag is € 80.

Dag 5: Terug naar Nederland
Helaas moeten we vandaag alweer terug naar Nederland. Gelukkig vliegen we pas om 17.30 uur dus er is nog tijd om je laatste wensen te vervullen. Lees hieronder over optionele extra excursies die je tijdens deze dagen kan doen.

Helikopter vlucht
Absolute adrenaline kick dit! Je kan kiezen voor een vlucht van 12, 17 of 22 minuten. Niet goedkoop (€ 170 - € 300), maar wel heel leuk!

Aquaventure
Aquaventure is het nummer 1 Water Park in het Midden-Oosten! Het park staat vol met 42 leuke attracties. Ervaar de attracties waaronder het water achtbanen en close-up ontmoetingen met dieren! Tevens kun je kiezen om te ontspannen op het privé strand omgeven door weelderige tropische landschappen.

Souk
Eigenlijk mag je de Gold Souk en de Spice Souk niet missen als je naar Dubai gaat. En de Old Souk waar je de Creek voor moet oversteken is ook echt een aanrader! Ontdek hier het authentieke Dubai!

Dubai Mall
Wie gek is op winkelen moet zeker een kijkje gaan nemen in de Dubai Mall. Met ruim 1200 winkels verdeeld over 4 verdiepingen en een totaal vloeroppervlakte van ruim een half miljoen vierkante meter is dit winkelcentrum de grootste op de wereld. Ook de grootste schoenenwinkel ter wereld is te vinden in de Dubai Mall.

Het enorme winkelcentrum is te vinden in Downtown Dubai direct naast het hoogste gebouw van de wereld, de Burj Khalifa. Even genoeg van alle winkels? In en rondom de Dubai Mall zijn tal van restaurants en cafe’s te vinden waar je even tot rust kunt komen. Vooral de restaurants buiten zijn een aanrader, die bieden een uitzicht op de de grootste fonteinenshow ter wereld, de Dubai Fountain. Naast de vele winkels heeft de Dubai Mall ook een ijsbaan, indoor pretpark, mega bioscoop en het grootste aquarium ter wereld.

Naar verblijf
Verenigde Arabische Emiraten , Dubai , Dubai
Naam verblijf
Occidental Al Jaddaf hotel
Type verblijf
Hotel

Verblijf Occidental Al Jaddaf hotel

Beschrijving

Voor onze singlereizen zoeken we altijd met grote zorg onze accommodaties uit. Tijdens de reis naar Dubai verblijven we in het 4* Occidental Al Jaddaf hotel dat centraal gelegen is in Dubai Stad. Met de gratis shuttleservice kun je gemakkelijk een bezoek brengen aan het strand of de winkelcentra Dubai Mall, Wafi Mall en Festival City Mall. Occidental Al Jaddaf biedt tal van faciliteiten, zoals een verwarmd buitenzwembad, 5 restaurants en ruime kamers. Voor ontspanning kun je terecht in het Spa Center, waar je een bezoek kunt brengen aan de sauna of kunt genieten van een massage. Hier geniet je van uitstekende service en tal van faciliteiten die het hotel te bieden heeft.

Occidental Al Jaddaf hotel is verdeeld over 1 gebouw met maximaal 13 verdiepingen. Er zijn 5 liften aanwezig. In de lobby vind je de receptie die 24 uur geopend is en heb je gratis wifi in de openbare ruimtes. Je verblijft op basis van logies & ontbijt.

Het hotel heeft een buffetrestaurant waar ook het ontbijt wordt geserveerd. Verfrissende drankjes en snacks zijn (tegen betaling) te verkrijgen bij één van de 4 bars in het hotel. Ook zijn er maar liefst À-la-carterestaurant waar je tegen betaling kan eten.

In dit luxe hotel vind je alles voor een onvergetelijke vakantie! Plons in het verwarmde buitenzwembad, omringd door een zonneterras met comfortabele ligbedden, zachte matrasjes en kleurrijke parasols. Geen zorgen over handdoeken, want de badhanddoekenservice staat voor je klaar. Als je zin hebt in een beetje actie, kun je jezelf uitdagen in de goed uitgeruste fitnessruimte of ontspannen in de verkwikkende sauna. Wil je wat extra verwennerij? Ga dan voor de ultieme ontspanning en geniet van het bubbelbad en verleidelijke massages en behandelingen (tegen betaling). Maar dat is nog niet alles! Het hotel zorgt voor een spetterend entertainmentprogramma met live muziek, opwindende shows en Dj's die de dansvloer laten bruisen. Plezier en vermaak zijn hier gegarandeerd!

Jouw Deluxe hotelkamer is modern en ruim ingericht en beschikt over een televisie, telefoon (tegen betaling), kluisje, gratis wifi, airconditioning, koffie-/theefaciliteiten en een minibar (tegen betaling). De badkamer is voorzien van een douche of bad, toilet, föhn en zelfs een comfortabele badjas en zachte slippers om jezelf te verwennen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie

Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO

De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd

Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten

Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding

Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!

Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?

Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

Je vliegt met Transavia van Amsterdam naar Dubai. De vlucht duurt ongeveer zes uur.

Vluchttijden
Heenreis:
Amsterdam - Dubai
06:30 - 17:30

Terugreis:
Dubai - Amsterdam
17:30 - 23:40

*De vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Let op: al onze reizen worden ingeboekt als groepsboeking. In verband met de privacywetgeving mogen we de gegevens van andere reizigers in de groep niet delen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om online in te checken en zelf een stoel te reserveren.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • VvKR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen