Ontmoeten wij jou ook?Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar

Boek nú, betaal later

Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar

Kite Guesthouse Zanzibar

Karibu Zanzibar.. De naam alleen al klinkt fantastisch. Tijdens deze groepsreis verblijven we in een guesthouse op 50m afstand van het strand, waar jij kunt leren kitesurfen of gewoon genieten tussen de palmbomen, een spice-tour doen of met dolfijnen zwemmen.. Alles is mogelijk! Kite, dans en geniet op Zanzibar!

Wat kun je verwachten?

  • Geweldige locatie om te leren kitesurfen
  • Tropisch paradijs
  • Gezellige feestjes
  • Mooiste stranden
  • Fantastische sfeer
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar
Tanzania - Zanzibar - Paje
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 18-65 jaar
Verblijf:
Guesthouse
Verzorging:
Logies, ontbijt en diner
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Groepsreis Kitesurf vakantie Op het tropische Zanzibar

Zanzibar, het betoverende eiland in de Indische Oceaan, is een waar paradijs voor kitesurfers en biedt een onvergetelijke ervaring voor avontuurlijke reizigers. Met talloze adembenemende kitesurfplekken die wachten om ontdekt te worden, is dit eiland de droombestemming voor liefhebbers van deze toffe watersport.

Ontdek het kitesurfparadijs in Paje, tijdens een kitesurf-vakantie op Zanzibar. Niet alleen de naam klinkt goed, maar het is ook echt goed! Voor het hotel ligt een kitespot van wereldformaat. De kitespot is geschikt voor elk niveau, van beginner tot gevorderde kitesurfer. Het hotel is van alle gemakken voorzien om jouw kitesurf-vakantie op Zanzibar tot een groot succes te maken. 

Elke avond fantastische feestjes.. Geweldige lokale cultuur en ongekende gezelligheid! 

Naar activiteiten

Activiteiten

Zanzibar is een paradijs voor kitesurfers. Langs de kust vind je meerdere mooie kitesurfplekken waar je een geweldige tijd kunt beleven. Voor degenen die van spanning en avontuur houden, bieden de downwinders langs het rif de kans om te racen met dolfijnen, gaaf toch? Dat is een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen! Daarnaast kun je dankzij de perfecte golven in Zanzibar ook nog eens wavekiten. De ideale plek om je vaardigheden op de proef te stellen of kennis te maken met deze spannende watersporten.

Als je je kitesurfvaardigheden wilt verbeteren, kun je deelnemen aan trick-clinics in de mooiste lagunes langs de palmstranden van het eiland. Hier kun je je techniek aanscherpen terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

Naast kitesurfen biedt Zanzibar nog tal van andere leuke activiteiten. Zwemmen met dolfijnen in het kristalheldere water is een magische belevenis die je nooit meer zult vergeten! Bovendien is de spice-tour een absolute aanrader, waarbij je de mogelijkheid krijgt om lokale kruiden en exotische vruchten van Zanzibar te ontdekken. 

En vergeet niet een bezoek te brengen aan Stonetown, de historische hoofdstad van Zanzibar. Hier kun je door de smalle straatjes slenteren, kleurrijke markten verkennen en genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van het eiland.

Kortom, een kitesurfvakantie op Zanzibar belooft een adembenemende reis te zijn vol avontuur, spanning en ontdekkingen. Of je nu een adrenalinejunkie bent die van snelheid op het water houdt, een natuurliefhebber die van prachtige stranden en lagunes geniet, of een cultuurliefhebber die de geschiedenis van het eiland wil verkennen, Zanzibar heeft voor ieder wat wils.

Kite pakketten
Afhankelijk van je niveau kun je kite pakketten bijboeken in het boekingsformulier. 

Expert
Ben jij een echte expert? Dan hoef je geen pakket bij te boeken. Coaching en trick clinics om progressie te maken zijn inbegrepen in de reissom.

Waterstart
Heb jij al wat ervaring met het kitesurfen maar kun je nog wel een opfris cursus gebruiken? Boek dan het waterstart pakket bij. Dit is inclusief opfris cursus, theorie, veiligheid etc. 

Beginner
Ben jij nog helemaal nieuw in de sport en zou je graag de kneepjes van het vak leren? Dan is dit het pakket voor jou. Dit pakket is inclusief 9 uur kiteles met 2 cursisten, een instructeur en het kitesurf materiaal.

Twijfel je over je niveau? Neem dan gerust even contact op.   

Materiaalhuur
Bij het beginnerspakket is het kite materiaal inbegrepen. Ben je gevorderd of expert en heb je zelf geen kite set of geen zin om al je materiaal mee te slepen? Geen probleem. Je kunt je kite set ook huren voor € 60,- per dag. De meeste merken hebben we ter plekke liggen. 

In het boekingsformulier kun je een kite set voor 7 dagen bijboeken. Blijf je korter/langer of wil je niet alle dagen kitesurfen? Geef dat dan even aan onder het kopje 'opmerkingen' van het boekingsformulier!   

Naar verblijf
Tanzania , Zanzibar , Kendwa
Naam verblijf
Kite Guesthouse Zanzibar
Type verblijf
Guesthouse
50 meter

Verblijf Kite Guesthouse Zanzibar

Beschrijving

Ontdek het kitesurfparadijs in Paje, tijdens een (kitesurf) vakantie op Zanzibar. Niet alleen de naam klinkt goed, maar het is ook echt goed! Voor ons kitesurfhotel op Zanzibar ligt een kitespot van wereldformaat. De kitespot is geschikt voor elk niveau, van beginner tot gevorderde kitesurfer. Op steenworp afstand van het strand vind je de guesthouse. Deze is van alle gemakken voorzien om jouw kitesurf-vakantie op Zanzibar tot een groot succes te maken. 

Elke avond wordt er heerlijk voor je gekookt terwijl jij met andere kiters de avonturen van de dag bespreekt onder het genot van een ijskoud drankje op het dak terras met een prachtige ondergaande zon. In de ochtend ben je in no time op het water door de hulp van onze kiteboys en je kamer is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.

Je kunt ervoor kiezen om een kamer te delen met een andere reiziger uit de groep of een kamer voor alleengebruik te boeken.

 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet of medicatie of beperkingen?

Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Betalingsvoorwaarden

De aanbetaling bedraagt 40% van de totale reissom. Dit bedrag dient direct na boeking te worden betaald. Ook dienen de kosten van de eventuele annuleringsverzekering direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek binnen te zijn. Wanneer je binnen 30 dagen voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken. Doe je dit niet op tijd? Dan kunnen wij je boeking annuleren.

Annulering

Een annulering dient altijd binnen drie dagen na de gebeurtenis waarom de reis geheel (of gedeeltelijk) moet worden geannuleerd te worden gemeld. De annulering moet altijd door de hoofdboeker per e-mail worden ingediend. Houd er rekening mee dat een annulering nooit kosteloos verloopt. Alleen indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten én bij een geldige reden, heb je recht op (gedeeltelijke) teruggave van de reissom. 

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 48 uur na de boeking kun je gratis annuleren (dit is niet het geval als het vertrek van de reis binnen 48 uur is!)
  • Na 48 uur is een aanbetaling vereist van minimaal 40% om je boeking te bevestigen en garanderen.
  • Tot uiterlijk 30 dagen voor vertrek moet het resterende bedrag zijn overgemaakt, hierna hanteren wij 100% annuleringskosten en kunnen wij helaas geen geld meer terug geven. Als het resterende bedrag niet 30 dagen voor vertrek binnen is kan de boeking door ons geannuleerd worden.

Boeking wijzigen

Na het opmaken van de factuur kun je tot 28 dagen voor vertrek één en ander wijzigen (voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is). Voor iedere wijziging worden € 10,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten.

Reisleiding

De reis wordt begeleid door professionele instructeurs en coaches.

Groepsinfo kan afwijken

Voor deze reis bestaat er de mogelijkheid om op een andere datum te arriveren of te vertrekken dan de vaste aankomst- en vertrekdata die je onder het kopje 'vertrekdata, prijzen & groepsinfo' kunt terugvinden. Het kan daarom voorkomen dat de groepsinfo op de website wat afwijkt van de realiteit. Mocht je vragen hebben over de groepsinfo, neem dan gerust contact met ons op. 

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. 

Samenstelling reizigers

70% van de gasten van deze reis zijn solo-reizigers, er is dus altijd aansluiting te vinden bij de groep

Wijzigingen door het weer en/of getij

Het reisprogramma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Door het weer en getij is het mogelijk dat we op sommige dagen minder het water op kunnen gaan. In dat geval zorgen wij voor een alternatieve activiteit!

Andere aankomst- en/of vertrekdag?

Mocht je liever op een andere dag willen arriveren of juist op een later moment willen vertrekken? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Visa Zanzibar

Je hebt een visa nodig in Zanzibar, maar deze dien je te kopen op het vliegveld voor $ 50,-. Zorg er dus altijd voor dat je genoeg dollars mee hebt als je op het vliegveld aankomt. Dit scheelt je veel tijd.

Vaccinatie Zanzibar

Zorg er voor dat je alle vaccinaties hebt gedaan bij je huisarts. Als je uit de EU komt is een gele koorts vaccinatie niet verplicht, wel als je van andere bestemmingen komt.

Tip: Maak vroegtijdig een afspraak bij de lokale GGD of huisarts (sommige inentingen hebben een week nodig tot ze werken). 

Vraag ook voor de nodige maatregelen omtrent Malaria. Op de eilanden Zanzibar en Pemba is er malariarisico, maar in veel mindere mate. Op Zanzibar en Pemba kan men preventief malariatabletten innemen. Vraag hiernaar bij je huisarts.

Reisdocumenten Zanzibar

Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat tenminste nog 6 maanden geldig is bij vertrek uit Zanzibar.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

De vluchten zijn bij deze reis niet inbegrepen. De makkelijkste verbinding is via Amsterdam met KLM. Dit zijn rechtstreekse vluchten naar Zanzibar. Geef je vliegtuig gegevens aan ons door, zodat wij de airport transfer kunnen reserveren! 

Ook is het belangrijk om 50 dollar cash mee te hebben om bij aankomst het visum te kopen.  

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen